Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Afetzedeleri ısıtacak yardım kamyonu yola çıktı

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraların sarılması için tüm imkanlarını seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın Belen ilçesinde afetzedelerin ihtiyacı olan soba, odun ve kömür başta olmak üzere gıda malzemelerinin yer aldığı yardım kamyonunu yola çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde ciddi yıkımlara neden olan deprem felaketinin ardından tüm imkanlarıyla yara sarma çalışmalarında aktif olarak yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, afetzedelerin ihtiyaçları noktasında da önemli çalışmalar yürütüyor. Depremin en çok etkilediği illerden bir tanesi olan Hatay’a bağlı Belen ilçesinde odun ve kömüre ihtiyaç duyulması üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı şantiyesinde 1 kamyon yakacak malzemesi hazırladı. Soba, odun ve kömürün yanı sıra gıda malzemeleri de yüklenen kamyon, Hatay’ın Belen ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel