Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Hava Kirliliğine Dikkat MAYEB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürler MESOB Başkan Vekili Halim Şener MEMUR MAAŞI

Aday Öğretmenler Başkan Karaçoban’la Buluştu
Alaşehir’de görev yapan 20 aday öğretmen yerel yönetimler konulu toplantıyı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile birlikte yaptı.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde görev yapan 20 aday öğretmen 6 aylık aday öğretmenlikleri esnasında yaşadıkları şehrin yerel yönetimi konusunda almaları gereken bilgiyi Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’dan aldı.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Adaylıkları süren 20 öğretmenin görevlerine başlamadan 6 ay adaylıkları esnasında yaşadıkları şehirde yerel yönetim konularında da bilgi almaları gerekiyor ve bu sebeple yerel yönetimler konulu toplantıyı Alaşehir Belediyesi toplantı odasında gerçekleştirdik ve kendilerine yerel yönetimler hakkında bilgiler aktardım.” dedi.
Toplantıda neler konuşulduğu hakkında da bilgi veren Başkan Karaçoban şunları söyledi:
“Büyükşehir olmuş bir ilin, ilçe belediye başkanı olmakla adaptasyon süreci yaşadığımızı ve belediyecilik hakkında bilgiler verdik. Belediyecilik rutin algılayış olmamalı yaşadığın yere yönetimsel olarak ne verebiliyorsun? Milli eğitime ne gibi katkı sağlıyorsun bunlara bakılması gerektiğinden bahsettik. Bütçe dengesini sağlamanın ilçeye yapılacak yatırımların da önünü açacağını dile getirdik. Allah’ın bize lütfettiği hazinenin değerli topraklar üzerinde yaşadığımızı, Sultaniye üzümün de başkenti olduğumuzu ve Gediz Grabeninde olduğumuzu konuştuk. Jeotermal enerjinin elektrik üretimi ve ısıtma sistemlerinde kullanılacağını konuştuk.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel