Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

350 Kilometrelik Asfaltlama Çalışması Kula’da Başladı
2016 yılında Kula’ya yapılacak olan 350 kilometrelik asfaltlama çalışması Esenyazı Mahallesinden başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil çalışmaları yerinde inceleyerek Kula’ya hayırlı olmasını diledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliğinde ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atmaya devam ediyor. 2016 yılında Kula’ya yapılacak olan 350 kilometrelik yol için Esenyazı Mahallesinden başladı. Esenyazı Mahallesi, Hayallı Mahallesi ve Alaşehir İlçesine bağlantı sağlayan yol, yapılan asfalt çalışması sonrasında vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sağlayacak. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ve Kula Koordinasyon Merkezi Şube Müdürü Önder Baştürk yerinde inceledi.
350 KİLOMETRE YOL ASFALTLANACAK
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisa’nın 17 ilçesine 2 bin 500 kilometresini asfaltlayacaklarını ifade eden Başkan Danışmanı Açıkdil, "Kula ile birlikte Manisa’nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiğimiz asfaltlama çalışmalarına başladık. Kula’da 350 kilometrenin üzerinde ciddi bir asfalt çalışmasını bu yıl tamamlayarak vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli yollar sunacağız. Kula’mıza ve Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyor, bu hizmetlerin buralara kadar uzanmasında emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ediyorum." dedi.
‘60 MAHALLE İLE BÜYÜK BİR AİLE OLDUK’
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise ilçenin en güzel hizmetleri hak ettiğini belirterek, "Kula’mız, 60 mahallesi ile büyük bir aile oldu. Bu geniş coğrafyanın hizmet alması ve sıkıntılarının çözümü için Kula Belediyesi olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Esenyazı Mahallesinden başladığımız asfalt çalışmalarımız, Kula’nın tüm mahallelerini de kapsayacak bir yol ağı ile birlikte devam edecektir. Bu hizmetlerin buraya kadar ulaşarak vatandaşın ayakları altına serilmesine destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel