Öne Çıkanlar belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi manisa MANİSA BÜYÜKŞEHİR büyükşehir belediyesi

Selendi’de yeni şube müdürü göreve başladı

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Selendi ilçesine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Hakan Gündüz görevine başladı.

1983 yılında Uşak’ın Eşme ilçesinde doğan Gündüz, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 2005 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun olan Gündüz, aynı yıl Uşak’ın Ulubey ilçesinde öğretmenlik görevine başladı.

2009 yılında Denizli’ye atanan Gündüz, görevde yükselme sınavını kazanarak 2024 yılında Giresun’un Çamoluk ilçesine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Buradaki görevini bir yıl sürdürmesinin ardından Selendi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Yeni görevine başlayan Gündüz, Selendi’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin eğitimine katkı sunmak için çalışacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel