Öne Çıkanlar belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi manisa MANİSA BÜYÜKŞEHİR büyükşehir belediyesi

Salihli’de ikametten çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek çıktı

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından bir ikamete düzenlenen operasyonda, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek ile fişek ele geçirildi.

Sorumluluk alanında huzur ve güvenin sağlanması konusunda çalışmalarını etkin ve kararlılıkla sürdüren Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı, Poyrazdamları Karakol Komutanlığı, İstihbarat ve JASAT ekipleri, H.B.’nin(30) ikametinde ruhsatsız silah bulundurduğu bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, H.B.’nin ikamet ve eklentilerinde yaptığı aramada ruhsatsız 3 tabanca, 2 av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca.75 adet tabanca fişeği ve 50 adet tüfek fişeği ele geçirildi.

Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenilirken, ayrıca 25 bin lira idari para cezası kesildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel