Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker şehidimiz var Taha Okan Taniş

Manisa’da Zafer Bayramı coşkusu akşam da devam etti

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılı törenlerinde Manisa’da fener alayı ve İzel Çelik Ercan konseri gerçekleştirildi.

Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayan Manisa’da akşam yapılan kutlamalar coşkuyu ikiye katladı. Manisa Valisi Enver Ünlü ev sahipliğinde polisevinde yapılan Kabul Töreni’ne il protokolü, şehit aileleri, gaziler, STK’lar, gençler, sporcular, kamu ve özel sektör çalışanları katıldı. Vali Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri ile birlikte 101. Yıl pastasını kestikten sonra Sultan Camii önünden Cumhuriyet Meydanı’a kadar olan güzergahta gerçekleştirilen Fener alayına katıldı.

Manisa Valisi Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü’nün katılımıyla gerçekleşen Fener Alayının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda İzel-Çelik-Ercan Konseri ile Manisalılar Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel