Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

Turgutlu Belediyespor sporcusu depremde hayatını kaybetti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Turgutlu Belediyesi Esports oyuncusu olan Gizem Harmankaya, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi’ndeki Ebrar Sitesi K Blok’ta yıkılan apartmanın enkazı altında kalan Turgutlu Belediyesi ESPORTS oyuncusu Gizem Harmankaya’dan acı haber geldi. Gizem Harmankaya’nın enkaz altından kurtarılabilmesi için sosyal medyada kampanya başlatılmıştı.

Profesyonel Valorant oyuncusu olan ve e-sporda “Luie” takma adıyla tanınan Gizem’in vefatı sonrası Turgutlu Belediye Spor Akademi, “Başımız sağ olsun! Esports oyuncumuz Gizem Harmankaya’nın yaşadığımız büyük deprem felaketinde hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” paylaşımını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel