Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

YILMAZ KARACA’YA 2 ÖDÜL

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya Malatya ve Ceyhan’da ‘Basın Onur Ödülü’ verildi.

Anadolu basınının sesi olan ve ger platformda meslektaşlarının sorunlarını çözmek için özverili çalışmalarda bulunan TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca’ya Malatya ve Ceyhan’da Basın Onur Ödülü verildi.

Geçtiğimiz günlerde Malatya’da çeşitli programlara katılan Genel Başkan Yılmaz Karaca, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetinin düzenlediği gecede ödülünü Malatya Valisi Hulusi Şahin’den aldı.

Genel başkan Yılmaz Karaca, TGF Yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yapan Ceyhan’da ise Basın Onur ödülünü Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği gecede Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer ve Onursal başkan Şahin Özer’in elinden aldı.

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer, "Genel Başkanımız yıllardır Anadolu basınının sesi oluyor. Bitmek bilmeyen enerjisiyle tüm Türkiye’yi dolaşıyor gazetecilik mesleğinin daha iyi yerlere gelmesi için çabalıyor. Böyle bir ödül vermekten biz de onur duyduk" dedi.

Genel Başkan Yılmaz Karaca da, ödül dolayısıyla Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ederek, "TGF, üyelerine ve meslektaşlarına en çok destek veren, en çok yanında olan bir kuruluştur. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Her zaman Anadolu basınının yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Her yıl tüm illeri en az bir kez, bazı illeri daha çok ziyaret ediyoruz. Daha bu yılın ilk ayında 12 şehirdeki cemiyetlerimizi ziyaret ettik, üyelerimizle buluştuk. Önümüzdeki süreçte de bunu sürdüreceğiz. Bize destek verenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
YILMAZ KARACA’YA 2 ÖDÜL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel