Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

  Saruhanlı’ya Çocuk Kültür Ve Sanat Merkezi Geliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçenin tamamına yaydığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, tamamlanmaya devam ediyor. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Merkezde birçok mahallede hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini ilçelerde de yaygınlaştırıyor. Çocukların gelişimine katkı sağlayan Çocuk Kültür Merkezi’nin bir yenisi daha Saruhanlı da yapılıyor. İlçede bulunan Uğur Mumcu Parkı içerisinde yapımı devam eden çocuk merkezini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, İlçe Koordinatörü Hakan Ulak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Uzun’a incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci’de eşlik etti.
ÇOCUK MERKEZLERİNE İLGİ BÜYÜK
İlçelerde hayata geçirdikleri Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine ilginin yoğun olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, “Bu merkezlerde 04-12 yaş arasındaki çocuklarımız alanlarında uzman eğitimciler tarafından değişik branşlarda eğitimlerini alabilecekler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve eğitime imkânlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel