Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Sarıgöl’de Üç Caddeye Sıcak Asfalt Atılmaya Başlandı
 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Sarıgöl Belediyesi’nin ortak çalışmalarıyla Girne, Söylemez ve Fatih Caddelerinde sıcak asfalt, ışıklandırma, kaldırım ve ağaçlandırma çalışmalarına başlandı. 

Sarıgöl’ün Girne, Söylemez ve Fatih Caddelerinde başlanan çalışmalarla ilçenin daha güzel bir görünüm kazanacağını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Sarıgöl Belediyesi’nin ortaklaşa başlattıkları çalışmalarla Girne, Fatih ve Söylemez Caddelerimizde, önce yola işgal edilen duvarların geriye çekilmesiyle yolun genişletilmesi sağlandı. Kaldırımları yapıldı. Çeşitli görsel ağaçların dikimleri yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanlığı’nca kaldırımlara ışıklandırma yapıldı. Ardından da sıcak asfalt atılmasına başladık. Üç caddemizde toplam dört kilometrelik yolun tamamına sıcak asfaltlama çalışmalarına başlandı" dedi. Sarıgöl’de üç cadde de başlatılan çalışmaların ardından diğer cadde ve sokaklarda da çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Selçuk "Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi şehirleşme anlayışıyla, çalışmalarımız Sarıgöl’ün ana caddelerinde sıcak asfalt, ara sokaklarda da kilit taş çalışmaları devam etmektedir. Sarıgöl’ün çehresinin değiştiğini hissedeceğiz" diye konuştu. Sarıgöl'de yapılan sıcak asfalt çalışmalarına Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinatörü Akif Kılıçaslan ve Sarıgöl Belediye Başkan Yardımcısı Hamza İlhan birlikte incelemelerde bulundular.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, özellikle Sarıgöl Girne Caddesinde belediyenin yapmış olduğu çalışmaları olgunlukla karşılayan Girne, Söylemez ve Fatih Cadde sakinlerine teşekkür etti. Başkan Selçuk, "Üç cadde üzerinde yapılan çalışmalarda çok sayıda vatandaşımızın yola işgal ettiğini belirledik. Sonra vatandaşlarımızı, bahçe duvarlarını geri çekmelerini istedik. Hiç itiraz olmadan duvarlarını geri çektiler. Bu anlayışlarından dolayı cadde sakinlerine, yol asfaltlama, ışıklandırma, ağaçlandırma ve kaldırım yapımlarında bizlere destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Sarıgöl Gediz Elektrik Dağıtım Sarıgöl Şubesi’ne teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel