Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyesi manisa büyükşehir belediyesi salihli

Manisa Dostluk ve Sevgi Derneği  (MADOST) bir ilki gerçekleştirdi.

Siyasi düşünceleri farklı görüşleri bir kenara koyup ortak akıl  düşüncelerin yoğrulduğu ve yaşadıkları şehrin sorunlarının konuşulduğu,Barış ve kardeşliğin öncelikli
Konuma getirildiği yemekli toplantıda Manisa’nın sorunları masaya yatırıldı. Önce sorunların tespiti daha sonra getirilecek çözüm önerileri tartışılıp konuşuldu. Toplantı Madost dönem başkanı Hakkı işcanın açılış konuşması ile başladı. İşcan Manisamızın kanaat önderlerinin ilk kez bir araya gelerek  Şehrimizin sorunlarının yanında her toplantımızda konusunda uzman bir kişinin konuşmacı olarak katılacağı toplantıların düzenleneceğini ve ilk konuşmacının Anemon Otellerinin sahibi ve yönetim kurulu Başkanı İsmail Akçura olacağını söyleyerek sözlerini sürdürdü. Daha sonra Söz alan İsmail Akçura yaşam hikayesini ve başarılarının zorluklarını anlatarak kazancının büyük bölümünü Manisa’ya yatırım yaptığını Manisa’nın bir Turizm kenti olması için tarihi dokunun, var olduğunu inanç, sağlık turizmi olması için argümanların var olduğunu ancak bugüne kadar bu konularda gereken çalışmaların yapılmadığını, bazı tarihi yapıların koruma altına alınmadan tahrip edildiğini bu konuda Madostst’a büyük görevler düştüğünü ve de Manisa’da böyle bir sivil insiyatifin oluştuğunu sevinçle karşıladığını, bu oluşumun devam etmesi gerektiği özetledi. Daha sonra katılımcıların sorularını yanıtlayan Akçura dan sonra Dernek üyeleri söz alarak sorunlar ve çözüm önerileri tartışılıp toplantıların devam edeceğini ve her yıl en az 12 kez bir araya gelerek çalışmalarını sürdüreceklerini beyan ederek toplantının sunucusu  Canten Kaya toplantıyı kapatma anonsunu beyan ederek katılımcıların gelecek toplantılarda dah çok katımlarla sürdürüleceğini beyan ederek gündemi sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel