Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

BİR DÜNYA BIRAKIN BİZ ÇOCUKLARA!

Sizi bilmemamabenhâlâ 23Nisan’larıaynı sevinçle karşılıyorum. Her ne kadar çocuklar acımasızca katledilse de bu bayram onların bayramı ve benim bayramım. Dokunmayın 23 Nisanlar'ımıza!

Bırakın yine coşkuyla kutlayalım. Hayatta olamasalar da yaşatalım, yaşatın..

Artık aramızda olmasa da masum çocuklarımız, eminim ki okul ile beraber gösterilere hazırlanacak ve vakit gelince geçiş töreni sonrasında şehir stadında, okul ve sınıf arkadaşlarıyla heyecanla sırada bekleyip terleyecek, yorulacaklardı. Fakat tatlı bir bekleyiş olacaktı. Anlamı büyük olacaktı. Ne de olsa kendileri gibi kaybedilen arkadaşları adına orada olacakları için onur duyacaklardı. O gösterilerden sonra arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirmek, büyük bir günü kutlamış olmanın gururu ve sevinci ile okulun bahçesinde top oynamak kadar güzel bir şey olmayacaktı. Aslında savaşlar, ırkçılık, tecavüzler, ölümler, ve korona olmasaydı, bir şey değişmezdi. Kimse engel olamazdı sizin bayramınıza, bizim bayramımıza..

Değişen sadece hayat, öncelikler, yaşam standartları, yıkılıp yerine yenileri yapılan binalar olsaydı keşke. Allah sevgisinden yoksun, vicdan taşıyamayan caniler, ahlaksızlıklar, olmasaydı keşke. “Siz hala 23 Nisan çocuklarısınız. Biz hâlâ çocuk ruhlu 23 Nisan çocuklarıyız!’’

Değişenler başkaları yavrularım. Sakın 23 Nisan'larımızı unutmayın! Çünkü zaman ilerledikçe benim gibi geride hatırlamak isteyeceğiz günlerden biride; Büyük Önder ATATÜRK’ ÜN bizlere armağan ettiği, çocukluğumuzun güzel anılarından biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olacaktır.

Çocukluğunuzu unutmayın! Unutturmayın!

Cumhuriyetin temeli, özgürlüğün, adaletin, barışın kaynağı ve Türk Ulusunun onuru olan Egemenliği perçinleştiren bayramımıza sahip çıkalım.

Dünyadaki bütün insanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum…

Ben İlkokuldayken TRT çocuk korosunda bu şarkıyı severek söylerdik. Yazımı okuyan okul arkadaşlarım hatırlarlar ve hala da çok severek söylüyorum.

BİR DÜNYA BIRAKIN !

Bir Vatan bırakın

Biz çocuklara

Islanmış olmasın gözyaşlarıyla

Oynaya oynaya gelin çocuklar

El ele el ele verin çocuklar

Bir bahçe bırakın biz çocuklara

Göklerde yer açın uçurtmalara

Oynaya oynaya gelin çocuklar

El ele el ele verin çocuklar

Bir barış bırakın biz çocuklara

Uzansın şarkımız güneşe ve aya

Oynaya oynaya gelin çocuklar

El ele el ele verin çocuklar

Bir Dünya bırakın biz çocuklara

Yazalım üstüne sevgili dünya

Oynaya oynaya gelin çocuklar

El ele el ele verin çocuklar..

Hasret Dilek Delier

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel