Öne Çıkanlar Köprülü Kavşak İnşaatında Yer Teslimi Yapıldı mers virüsü Şehitlerimize Rahmet Teröre ve Siyonizme Lanet Basın Açıklaması Kıbrıs Barış Harekatı manisa

Aktaş Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay'ı Ziyaret Etti

Manisa Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş tüm STK ve Meslek kuruluşları yanında Mahalle ziyaretlerine Hiz kesmeden devam ediyor.

Dün de Meslek kuruluşlarımızdan pazarcılar odası başkanı Destan Bulgay’e iadeyi ziyarette bulunarak pazarcılarım sorunlarını dinledi pazarların halkın yoğun ilgi gösterdiği mekanlar olduğunu ve burada toplum katmanlarının yoğunlukta olduğu mekanlar olması nedeniyle asayişin çok iyi sağlanması gereğinin bilincinde olduklarını bildiren Aktaş Pazarlarımız ve pazar yerlerimize daha da hassas önlemler aldıklarını ifade etti. Aktaş bunun yanında pazarlarda art niyetli bazı kişilerin sığabileceği varsayımı ile de gerekli çalışmaların yapıldığı ve de pazar yerlerinde gerekli güvenliğin sağlandığını belirtti. Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgar ise yapılan çalışmalardan ve pazar yerlerimizde sağlanan güven ortamından, sadece pazarlarımızda değil şehrimizin tüm güvenliğinde asayiş ortamının güvenli bir hal alması bizi ziyadesi ile memnun kılmaktadır. Müdürümüzün bu yolda sarfettiği yoğun çaba için kendilerine şükranlarını belirterek görüşmeyi sonlandırarak tekrar görüşme temennisi ile odadan ayrılan Aktaş ikinci ziyaret alanı olan mahallelere doğru uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel