Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Manisa Valisi Güvençer Göreve Başladı
Kahramanmaraş valisi iken Manisa’ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer için karşılama töreni düzenlendi. Vali Güvençer, kendisini karşılayan Manisa’nın yöresel kıyafetlerini giymiş minik öğrencilere özel ilgi gösterdi.
Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliği’nden Manisa Valiliği’ne atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, görevine başladı. Vali Güvençer, Manisa Valiliği önünde Manisa’nın yöresel kıyafetlerini giymiş öğrenciler ve protokol tarafından karşılandı. Vali Güvençer, kendisini karşılayan minik öğrencilere büyük ilgi gösterdi. Daha sonra makamına geçen Vali Güvençer’in kendisini karşılayan çocukları bir an olsun yanından ayırmaması ve onlarla sürekli sohbet etmesi de dikkat çekti.
Makamda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Güvençer, Manisa’nın önemli bir değere sahip olduğunu belirterek, "Manisa, gerek sahip olduğu nüfus özellikleri, sosyolojik özellikleri gerek bereketli toprakları, gerek endüstriyel verimliliği gerekse tüm sektörlerdeki yüksek potansiyeli ile Türkiye’nin en önemli temel dinamiklerinden biri. Burada yaşayan insanlara, bu üretim prosesine Vali olarak yoldaşlık etmek, arkadaşlık etmek, elden geldiğince aynı hayalleri paylaşıp aynı hedefe bütün Manisalılarla beraber yürüyor olmak benim için çok özel bir şeref meselesi" dedi.
Manisa’nın kendisin için yeni bir başlangıç olduğunu sözlerine ekleyen Vali Güvençer, kendisinden önceki Vali Erdoğan Bektaş’ın başlatmış olduğu projelerin takibinin yapılacağını ve devam ettirileceği mesajını verdi. Vali Güvençer, ayrıca Manisa’da yönetici olmanın öncesinde Manisalı olmak için çaba göstereceğini söyledi.
"TARİH YENİDEN YAZILMAYA ÇALIŞILIYOR"
Konuşmasında Türkiye’nin önemli bir dönemeç noktasında olduğunu belirten Vali Güvençer, Manisa’nın da bu dönemeçte önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Vali Güvençer, "Türkiye çok önemli bir tarihi dönemeç noktasında. Özellikle içinde bulunduğumuz bölgede coğrafya yeniden şekillendirilmeye çalışılıyor. Tarih bir 100 yıl sonra yeniden yazılmaya çalışılıyor. Bu zorlu yürüyüşte Türkiye yeniden bütün şahsiyetiyle var olmak, ağırlığını koymak durumunda. Manisa da Türkiye’nin bu genel yürüyüşünün içinde önemli rolünü sırtlanmış bir şekilde hep birlikte yürümeye devam edecek. Buna katkı verebilirsem ne mutlu" diye konuştu.
Manisa için yapılacak projeler konusunda Manisalılardan yardım alacağı mesajını veren Vali Güvençer, "Manisa için yapacaklarımız konusunda benim birinci yardımcım Manisalıların bizzati kendileri. Manisalılar, hayallerini, hedeflerini, dertlerini benimle paylaşacaklar. Onlar çaba sarf edecek. Ben bu çabaya ortak olacağım. Bu çabayı kolaylaştıracağım. Mesleki tecrübemle devlet itibar ve otoritesinin kaynaklarının verdiği imkanlarla bu çabaların sonuca ulaşabilmesi için onlarla birlikte gayret sarf edeceğim. Bu niyetle yola çıktıktan sonra aşamayacağımız hiç bir sorun olmaz" dedi.
Konuşmasının ardından Vali Güvençer, Manisa protokolüyle tanışma toplantısına geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel