Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

MADOST Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün`ü ziyaret etti

Bir saat 15 dakika süren toplantıda önemli görüş alışverişinde bulunuldu. İletişimde ulaşıma millet parklarından otoparklara raylı sistemden çevre düzenlemelerine kadar her şey konuşuldu.

Başkan Cengiz Ergün’e yöneltilen tüm sorulara samimi cevaplar verdiği gözlemlendi MADOST Dönem başkanı Hakkı İşcan`in öncelikle otopark ve şehrin balkonu sayılan meydanların rehabilitesi ve mesire alanlarının oluşması konusunda ki soruları cevaplayan Ergün Manisa’mızı yaşanabilir bir kent yapabilmek için3 dönemdir. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorunların çoğunu çözdük ancak bu sorunların bittiği anlamına gelmez. Daha yapacak çok işimiz var halkımız bizi tekrar bu göreve layık görürse çalışmalarımız devam edecek ve Manisa’mız belki de Avrupa standartları üzerinde bir seviyeye gelecektir. Olanca hızımızla17 ilçemize de her türlü hizmeti vermek zorundayız çizdiğimiz yol haritası ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Ergün Manisa’mızın çöp sorununu büyük ölçüde hallettiklerini ancak tüm çalışmalarımıza rağmen hala bazı eksiklerimizin olduğu ortaya çıkmaktadır. Katı atık tesisleri de ekonomi ve çevreye büyük katkı sağlamakla birlikte enerji üretiminden de önemli adımlar attığımızı belirtmek isterim dedi.

Manisa`mızda Katı atıkları değerlendirme sanayicilerin için de ayrı bir organize sanayinin kurulacağını ve bu konuda ürerler düşen görevi fevkinde yerine getirecekleri ni ve bu şekilde yangınlardan da kurulacak organize sanayi bölgesine kurulacak itfaiye ve hastane konusunda da önemli çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi. Ergün büyük şehir olduktan sonra yüklerini arttığını ama her yere eşit hizmet getirerek ayırım yapmadıklarını söyledi...

MADOST dönem Başkanı Hakkı İşcan yakında yapacakları bir MADOST toplantısına konuşmacı olarak ve Manisa için önümüzdeki dönem hazırladıkları projeleri anlatmasını talep etti. Ergün memnuniyetle gelir anlatırım diyerek toplantıyı sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel