Öne Çıkanlar manisa belediyesi milletvekili aday adayı salihli kızılay salihli

Kurt:”Tutabileceğimiz sözleri verip, sözünü verdiğimiz projeleri hayata geçirmeyi taahhüt ediyoruz”

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Kurt:”Tutabileceğimiz sözleri verip, sözünü verdiğimiz projeleri hayata geçirmeyi taahhüt ediyoruz

Cumhur İttifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Adayı Yavuz Kurt, Gökbel ve Kalemli Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle girişinde meşalelerle karşılanan Belediye Başkan Adayı Kurt, esnafları ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kurt, burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı olarak tutabilecekleri sözleri vermeyi, verdikleri tüm sözleri de tutacaklarını taahhüt ettiklerini söyledi.

Şehzadeler’de tarihi ve kültürel dokuya uygun çalışmalar yapılacağını, tarımda ise kırsal kalkınmaya öncelik vereceklerini belirten Kurt, şöyle konuştu;

“Şehzadeler’de “Tarım Kent” projemiz ile şehrimizi ve çiftçimizi kalkındıracağız. Bu proje ile çiftçilerimize ürünlerini nasıl işleyeceğini, bu ürünleri nasıl pazarlayıp, dünya pazarına nasıl satabileceğini konusunda eğitimler vereceğiz. Kırsal’da kooperatifleşmeyi destekleyerek, sizlere daha fazla gelir getirmeyi hedefliyoruz. Bizler bu zaman kadar kimseye hayal projeler satmadık, sözünü verdiğimiz tüm projeleri de hayata geçirdik. Cumhur İttifakı adayı olarak, Büyükşehir’de Cengiz Ergün’e, Şehzadeler de AK Parti’ye desteklerinizi bekliyoruz.”

Yavuz Kurt’a, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Samet Zenginoğlu ile AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi partilileri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel