Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Başkan Dutlulu'dan personeline Kadınlar Günü kutlaması

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve eşi Özge Dutlulu, '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' sebebiyle düzenlenen etkinlik kapsamında belediyedeki tüm kadın personelini çalışma alanında ziyaret ederek, emeklerinden dolayı teşekkür etti ve Akhisar Kadın Kooperatifinin ürettiği el emeği ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Dutlulu, kadın emeğinin en yüce değer olduğunu ifade etti. Dutlulu, “Belediye bünyemizde çalışan tüm kadın çalışanlarımızın emekleri ve gösterdikleri gayretler için ne kadar teşekkür etsek az. Bugün, sevgili eşim Özge Dutlulu ile belediyemizde görevli kadın personellerimize Akhisar Kadın Kooperatifi’mizin ürettiği el emeği ürünlerden oluşan hediye paketimizi takdim ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladık. Birbirimizden aldığımız güç ve üretmeye olan inancımızla geleceğe hep birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel