Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Basın İlan’a yüzde 100 zam

Sütun/cm fiyatı 35 lira olan yerel basın için geçerli resmi ilan fiyatları yüzde 100 artışla 70 lira olması bekleniyor

Anadolu basını için son derece önemli olan resmi ilanların 2023 yılında uygulanacak olan fiyat tarifesi bugün Basın İlan Kurumu Genel kurulunda görüşülerek karara bağlanacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Maddi açıdan son derece güç durumda olan Anadolu Basını için büyük önem taşıyan resmi ilanların fiyatlarına Basın İlan Kurumu yönetimi tarafından genel kurula yüzde 80 zam yapılması yönündeki teklifin yüzde 100 olması Anadolu basınına daha büyük bir nefes aldıracaktır. Afyon’da yapılmakta olan Genel kurulda görüşülecek olan ilan zammı 35 TL olan st/cm fiyatının yüzde 100 zam ile 70 TL’ye çıkarılmasını bekliyoruz. Emeği geçen başta genel müdürü, yönetim kurulu olmak üzere tüm Basın İlan Kurumu Genel kurul üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Basın İlan Kurumu Genel kurulunun uygulayacağı yeni zam Cumhurbaşkanı tarafından onaylanması durumunda 1 Ocak’ta geçerli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel