Sevgili okurlar,

Seçim meydanlarında verilen sözlere ne oldu yerine getirildi mi? Enflasyon düşecekti ne oldu?

Faiz sebep enflasyon netice nas’lar ne oldu?

Emekli, memur, işçi ve çiftçi mağdur edilmeyecekti yerlerde sürünüyor zamlara ne oldu?

Eşit işe eşit ücret verilecekti, intibaklar yapılacaktı ne oldu? Güzel şeyler de oldu.

Akaryakıta zam geldi 19 TL’den 37 TL oldu

Enflasyon merkez bankasınca yıl sonu tahmini %58’lere çıkartıldı. Dolar 19 TL’den 27 TL oldu. Her Allahın günü her şeye yağmur gibi zam geliyor.

Her gün her yerde binlerce protestolar var ama bunları ne duyan var nede gören var.

Türkiye güllük gülistanlık her şey yolunda? Batı bizi kıskanıyor?

Hazine ve maliye bakanı yeni bir genelge yayımlayarak tasarruf tedbirleri alınmasını istedi vatandaşa kemer sıkmasını, tasarruf etmesini sabretmesi taleplerinde bulundu. Bakanlıklarda bu genelge doğrultusunda tasarruf etmeye başladılar araçlarını yenilemek için yeniden ihaleler açarak filolarına yeni araç kattılar.

CB’lığı korumalarının günlük giderleri 2,6 milyon, sarayın günlük maliyeti 17 milyon çünkü itibardan tasarruf olmaz. Vatandaş sabretsin zamlara sesini çıkarmasın seçim zamanı onlara bir iyilik düşünülür enflasyona ezdirilmez münasip zamlar verilir zaten şimdiye kadar vatandaş enflasyona karşı hiçbir zaman ezdirilmedi.?

Doğa olaylarına karşı devamlı duyarlı oldular ormanlarımızı vatandaşa karşı korudular maden ocaklarının açılmasına, taş ocaklarının açılmasına ağaçların yok edilmesine müsaade ettiler. İkizdere’deki dere yataklarını ve ormanları yok ettiler, Akbelen ormanları yok ediliyor maden arayan şirketin(Limak Şrt) çalışma alanının genişletilmesi için 65 bin ağacı yok ettiler ağaçların kesilmesine karşı çıkan vatandaşları teröristle suçladılar

Anayasamızın 169. Maddesinde ormanlarımıza zara verenlere nasıl cezalar verileceği açıkça belirtilmiştir. Anayasamızın 169. Maddesi?

“ Devlet, ormanların korunması ve sahalarının genişletilmesi için gerekli kanunları koyar ve tedbirleri alır. Yanan ormanların yerinde yeni orman yetiştirilir. Bu yerlerde başka çeşit tarım ve hayvancılık yapılamaz. Bütün ormanların gözetimi Devlete aittir.

Devlet ormanlarının mülkiyeti devrolunamaz. Devlet ormanları kanuna göre Devletçe yönetilir ve işletilir. Bu ormanlar zamanaşımı ile mülk edinilemez ve kamu yararı dışında irtifak hakkına konu olamaz.

Ormanlara zara verebilecek hiçbir faaliyet ve eyleme müsaade edilemez. Ormanların tahrip edilmesine yol açan siyasi propaganda yapılamaz; münhasıran orman suçları için genel ve özel af çıkarılamaz. Ormanları yakmak, ormanı yok etmek veya daraltmak amacıyla işlenen suçlar genel ve özel af kapsamına alınamaz.”

Ormanlarımızı yok edenler sanmasınlar ki bu yaptıkları yanlarına kar kalacak Anayasamızın da dediği gibi suçlar hiçbir gerekçeyle zaman aşımına uğramaz. Eninde sonunda cezalarını çekecekler

Her şey gönünüzce olsun hoşça kalın sağlıkla kalın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel