Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa’da pitbull ile oklu kirpi avlayan 6 kişiye 138 bin 198 lira para cezası

Manisa’nın Salihli ilçesinde pitbull cinsi iki köpekle oklu kirpi avladığı belirlenen 6 kişiye, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce 138 bin 198 lira para cezası verildi.

Edinilen bilgiye göre, Salihli’ye bağlı Adala Devlet Avlağında İl Şube Müdürlüğüne bağlı Salihli DKMP Şefliği ve Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Poyrazdamları Jandarma Karakol Komutanlığı ile birlikte gerçekleştirilen koruma-kontrol çalışmalarında, koruma altında olan Oklu Kirpiyi pitbull ile avlayan 6 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Şüphelilere 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefetten 65 bin 400 TL idari para cezası, 1 kişiye 6 bin TL tazminat cezası ve 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununa muhalefetten 2 kişiye 66 bin 798 TL para cezası toplamda 138 bin 198 TL ceza uygulandı.

Öte yandan avda kullanılan 2 pitbull cinsi köpek ile 1 adet oklu kirpiye İl Şube Müdürlüğü tarafından el konulduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel