Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler akhisar Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Hatay’daki enkazdan cenazesi çıkarılan 8 aylık hamile öğretmen toprağa verildi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde minik kızı ve eşinin sağ çıktığı enkazda cansız bedenine ulaşılan 8 aylık hamile Türkçe Öğretmeni Cemile Çeneli Aydın, memleketi Manisa’nın Alaşehir ilçesinde toprağa verildi.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi İmam Hatip Ortaokulunda Türkçe öğretmenliği yaparken, oturdukları apartmanın deprem sonucu çökmesi sonucu eşi 5 yaşındaki kızı ve kayınvalidesi ile enkaz altında kalan 8 aylık hamile Cemile Çeneli Aydın ve kayınvalidesinin cansız bedenine ulaşıldı. Baba ve küçük kız ise enkazdan sağ salim kurtarıldı. İkinci çocuğuna hamile Cemile öğretmenin 5 yıllık öğretmen olduğu ve iki yıldır Hatay’da görev yaptığı öğrenildi. Enkazdan yaralı olarak çıkarılan eşi Ozan Aydın’ın Adana’da hastanede tedavi altına alındığı, küçük kızı Öykü’nün ise yara almadan kurtarıldığı öğrenildi. Cemile öğretmen ve karnındaki bebeğinin cenazesi ise memleketi Manisa’nın Alaşehir ilçesine getirilerek saat 11.00’de kılınan cenaze namazının ardından Çarıkkaralar Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cemile öğretmenin annesi Hatice, babası Halil Çeneli ayakta durmakta zorluk yaşarken, cenaze törenine katılan Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel