Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

ÇEKİRGE İKİ KEZ SIÇRADI
Manisa’da telefonla bir kişiden 10 bin TL dolandıran sahte savcı, aynı yöntemi bir başkasında deneyince Balıkesir’de yakayı ele verdi.
Geçtiğimiz aylarda Manisa’da 60 yaşındaki M.A.’yı telefonla arayan ve kendini savcı olarak tanıtan kişi 10 bin TL dolandırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı adamın şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı.
Bu arada ilk işinden sonra telefon dolandırıcısı Manisa’dan 50 yaşındaki S.G. isimli fabrika işçisini telefonla aradı. Yine kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcı, yürütülen soruşturma kapsamında vereceği hesaba 50 bin TL yatırmasını istedi. 50 bin TL’yi bankadan kredi çeken S.G. dolandırıcı ile konuştuğu telefon arızalanınca aklı başına geldi. Sahtekarlığı fark eden S.G. durumu hemen polise bildirdi.
Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendini savcı olarak tanıtan Halil Y. (28) isimli dolandırıcının Balıkesir’de olduğunu tespit etti. Sahte savcı için kurulan özel ekip, dün gece Balıkesir’de operasyon yaparak dolandırıcıyı kıskıvrak yakalayıp, Manisa’ya getirdi.
Emniyetteki sorgulamasının ardından Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolüne çıkarılan zanlı nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel