Sağlıkta Manisa'nın Gururu Oldu

MANİSA

Yunusemre İlçe Sağlık Müdürü Dr. Engin Yıldırım, 18 Kasım 2016 tarihinde Manisa Halk Sağlığı Müdürü olarak atanmıştı. Koruyucu sağlık hizmetlerindeki çalışmaları yoğunlaştırarak, burada yetişmiş personeller ile birlikte Manisalılara güzel hizmetler sunmak amacıyla görevini layığıyla yerine getiren Dr. Engin Yıldırım Manisa'nın Gururu oldu.

2016 Yılında Sağlık Bakanlığı hedeflerini dahi tutturamayan Halk Sağlığı İl Müdürlüğü 2017 yılında başarılı çalışmaları ile göz dolduran Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım ve ekibi yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda Manisa Kolon kanseri taramasında Türkiye birincisi, rahim ağızı kanseri taramasında Türkiye üçüncüsü olmuştu.
Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Dr. Yıldırım, "Manisa'da yaşayan insanların daha sağlıklı ve güzel bir hayat sürdürebilmeleri için koruyucu sağlık hizmetlerimizdeki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" diyerek göreve start vermiş ve yaptığı sosyal etkinliklerde de büyük başarılara imza atmıştı.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik sağlıklı yaşam konusunda önemli adımlar atarak kısa zamanda halkla bütünleşmesini bilmiş ve etkinlikleri ile göz doldurmuştu. 
Manisa'da sağlıkla ilgili memnuniyeti hedef alan Dr. Engin Yıldırım; "Amacımız halka daha nitelikli hizmet vermek. Hastalarımızı daha memnun edebilmektir ilkesini her zaman sürdürmeyi hedef almıştı.Hastalığın erken teşhisi konusunda kadroları belirleyerek ve akabinde Aile Hekimlerine bilgilendirme çalışmaları yaparak, yoğun bir kampanya başlatmıştı.

Dr. Engin Yıldırım Türkiye birinciliği plaketini Sağlık Bakanı'ndan aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.