Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Şehzadeler Spor Kulübü İlk Genel Kurulunu Yaptı
 Geçtiğimiz Aralık ayı itibarı ile kurulan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ilk genel kurulunu geçtiğim gün gerçekleştirdi. Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi toplantı salonunda yapılan genel kurul toplantısında yapılan oylamayla Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığına Avukat Ali Özyiğit seçildi. Şehzadeler Belediyesi bünyesinde kurulan bu spor kulübüyle gençlerin spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için gerekli tüm çalışmayı yapacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bilindiği gibi göreve geldiğimiz günden beri sürekli olarak sporun her branşına gereken desteği belediye olarak gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz aralık ayı sonu itibarı ile belediyemiz bünyesinde Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü kurarak faaliyete geçirdik bu günde gençlerimize hizmet edecek olan bu kulübümüzün de ilk genel kurulunu yapmış bulunmaktayız. Ben kulüp başkanlığına seçilen ve kendisi de bir güreşçi olan Avukat Ali Özyiğit kardeşime ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.

“Gençler İçin Çalışacağız”

Geçmişte kendisinin de güreş sporuyla uğraştığını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit “ Öncelikle böylesine güzel bir görevi bana uygun gören tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Biz Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak tüm yönetim kadememiz ile gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve büyük başarılar sağlaması için çalışmalarımızı yapacağız. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün çatısında muay thai, güreş, kick boks gibi ferdi branşların yanına futbol, basketbol gibi takım branşları da yer alacak. Daha sonraki dönemlerde halkımızdan gelen talepler doğrultusunda yeni branşlarda açmayı hedefliyoruz” dedi. Yapılan genel kurul toplantısında Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığına Avukat Ali Özyiğit seçilirken, Başkan yardımcılığına Ahmet Demirarslan, Kulüp sekreterliğine Ediz Barış, Saymanlığına Emre Kurt, yönetim kurulu üyeliklerine ise Nurettin Apak, Yalçın İlyas Acun ve Sercan Hüncan seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel