Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Özel Şehzade Mehmet Lisesi'ne Sırbistan'dan Bronz Madalya
Sırbistan'ın Senta şehrinde düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonasında, Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Toprak bronz madalya kazandı. 
Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi'nin öğrencisi Furkan Toprak, Sırbistan'ın Senta şehrinde düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonası'nda önemli bir başarı yakaladı. Türkiye Minikler Greko Romen Güreş Milli Takımında yer alan Toprak, 8 ülkeden 91 güreşçinin katıldığı müsabakalarda 53 kilogramda bronz madalya kazandı. Şampiyonda ikinci 74 puanla Moldava, üçüncü ise 73 puanla Romanya oldu. 
Şampiyonada bronz madalya kazanan sporcuyu tebrik eden Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi Müdürü Giray Kara, "Sırbistan'ın Senta şehrinde yapılan Balkan Güreş Şampiyonasında üçüncü olan öğrencimi yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Ata sporumuz güreşe altyapıda olimpik sporcular yetiştirmek için destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel