Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Minik Taekwondocuların ortak heyecanı
 Hazırlık müsabakası; Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Şampiyonalarında derece almış ve Milli Sporcu ünvanı kazanmış sporcular ile bu hedefe doğru ilerleyen sporcuların bilgi becerilerini paylaşımları noktasında oldukça verimli geçti.  

Sporcularız ayrıca Soma'daşehit madencilerimizin kabri ile faciada yaşamını yitirenlerin isimlerinin yazılı olduğu, üzerinde Türk bayrağı ile madenci feneri bulunan anıt mezar taşlarından oluşan şehitliği ziyaret eden sporcular ve sporcu ailelerdualar okudu. 

Soma Sotes Spor Kulübü antrenörü Serdal Gündoğan Yaptığı açıklamada; sporcularımızı ve kulüp antrenörlerimizi burda ağırlamaktan çok memnun olduk.Bu organizasyonların sıklıkla tekrar edilmesini arzuluyoruz. Yine hazırlık antrenmanı ve müsabakasına katılarak Milli Takım tecrübesini sporcularımıza aktaran başta Milli takım antrenörümüz Süleyman BAŞAR olmak üzere,  Hüseyin YÜKSEL, Cengiz AKBEY, Serap AYDENİZ ‘e ve minik sporcularımızın heyecanlarına ortak olmak için yanımızda bulunan İl Hakem Komite Başkanı Refik YAĞDIRAN, Manisa Bölgesi hakemlerimizden Zekai DEMİR, Serdal SARAN ve Mustafa ALTINÖZ’ e teşekkür ederim. 

Manisa Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak ise yaptığı açıklamada; Manisa Taekwondosu birlik ve beraberlik yolunda elinden gelen ozveriyi göstermektedir. Bu calismalarin 2016 sezonunun da Manisaya madalya olarak dönmesini dilerim. Faaliyet programımız dışında antrenörlerimizin bir araya gelerek öncelikle sporcularımızın bilgi ve becerilerini pekiştirmek, sonra da Manisa taekwondosunun birlik,beraberliği adına göstermiş oldukları gayretten ötürü kendilerini kutluyorum. 

Olimpik bir branş olan Taekwondonun sevdirilmesi, daha da yaygınlaştırılması, yetenekli sporcuların keşfi ve dezavantajlı çocukların topluma kazandırılması  ve Taekwondoya vermiş oldukları destekler noktasında kendilerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya şükranlarımı sunuyorum. Dedi.  

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel