Öne Çıkanlar izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Manisalı motosikletçi Avrupa üçüncüsü oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un sporcuları mücadele verdikleri spor branşlarında Manisa’nın ve kulübünün adını başarıyla duyurmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un son olarak şampiyon motorcusu Kamil Kırbaş, Yunanistan’ın Agrinio kentinde düzenlenen Yunanistan Drag Şampiyonası’nda da büyük başarı elde etti ve şampiyonanın 5. ayağında Pro Street kategorisinde Avrupa 3.'sü oldu. 7. 817’lik zamanı 282 kilometre ile geçerek rekor kıran şampiyon sporcu Kamil Kırbaş, bu sonuçla yurt dışında yarışan sporcular arasında en iyi zamana imza atan Türk yarışçı oldu. Kırbaş ayrıca True Street 9.3 kategorisini ise 9.422 saniye ile 4. olarak tamamladı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Motor Sporları Sorumlusu Ertan Korkmaz, sporcularının uluslararası yarışmalarda çok önemli başarılara imza atığını söyleyerek, “Son olarak şampiyon motorcumuz Kamil Kırbaş, Yunanistan’ın Agrinio kentinde düzenlenen Yunanistan Drag Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza atarak, Avrupa 3’üncüsü oldu. Şampiyon sporcumuzun ayrıca yurt dışında yarışan sporcular arasında en iyi zamana imza atan Türk yarışçı olması sevincimizi ikiye katladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak sporcularımıza verdiğimiz desteğin karşılığını böylesine güzel başarılarla almak bizimde şevkimizi arttırıyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün elde edilen bu başarılarda katkısı tartışılmaz. Kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuz adına şampiyon sporcumuz Kamil Kırbaş’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel