Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

 Manisalı Engelli Yüzücüler Türkiye İkincisi Oldu
Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonasında toplamda 7 altın, 12 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak iller bazında Türkiye ikincisi olan Manisalı bedensel engelli yüzücüler Manisa Polisevinde düzenlenen programda ödüllendirildi. 
Antalya’nın Alanya ilçesinde 4-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcuları 1 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya, Manisa Su Sporları Kulübü sporcuları da 6 altın, 8 gümüş ve 5 bronz madalya alarak şampiyonada iller bazında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonadan Türkiye ikincisi olarak dönen Manisalı bedensel engelli öğrenciler Manisa Polisevinde düzenlenen kahvaltılı bir programla elde ettikleri başarıdan dolayı ödüllendirildiler.
Manisa Polisevinde düzenlenen kahvaltı programına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri, Manisa Su Sporları Kulübü yöneticileri, antrenörleri ve sporcuları ile bedensel engelli çocukların aileleri katıldı.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman müdürlük olarak engelli gençlerin topluma adaptasyonu konusunda ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini asıl engelin gönüllerde olan engel olduğunu kaydederek, “Gönüllerimizdeki engeli kaldırırsak bütün engelleri aşarız. Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan şampiyonaya Manisa’dan iki kulübümüzün 15 sporcusu katıldı. Sporcularımızdan 4’ü Avrupa barajına yakın yüzerken toplamda kazanılan 26 madalya ile Türkiye ikincisi olduk. Federasyon tarafından en değerli ve en disiplinli ve en iyi alt yapı takımı olarak seçildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise hayatı boyunca görmediği kadar çok madalyaları sporcuların boyunlarında gördüğünü kaydederek, “Müdürümüzün dediği gibi engel insanın gönlündedir. Onu temizlersek engel kalmıyor. Sizler vazifenizi en iyi şekilde yapmışsınız hepinize teşekkür ediyorum. Ömrümde görmediğim kadar madalyayı burada sizlerin boyunlarında gördün. Bu madalyaların devamını bekliyorum” şeklinde konuştu.
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman Engelli yüzücülerle yakından ilgilenirken, çocuklarla şakalaşmayı da ihmal etmedi. Savaş Duman tarafından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a üzerinde 'Başarıya engel yok' yazılı bir tişört hediye edilirken, program engelli yüzücülere hediye takdiminin ardından sona erdi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonasında madalya kazanan sporcular ve kulüpleri şöyle: "Manisa İl Gençlik Spor Kulübü: Zümra Aynurlu: 1 altın 1 gümüş, Ferzan Özkan: 1 gümüş 1 bronz, Ceyda Erkal: 2 gümüş 1 bronz, Manisa Su Sporları Kulübü: Nazmiye Gizem Dolar: 3 altın, Feyzanur Akbulut: 1 altın 3 gümüş, Muhammed Keskin: 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz, Efecan Ötnü: 1 altın 1 gümüş 1 bronz, Deniz Ünsal: 1 gümüş 1 bronz, Batuhan Çiltaş: 1 gümüş 1 bronz, Mehmet İleru: 1 gümüş, Raşit Kurtoğlu: 1 bronz." Şampiyonaya katılarak mücadele eden ancak madalya kazanamayan sporcular ise şöyle: Vedat Kurşun, Serkan Ünal, Beyzanur Erkun ve Sudem Akın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel