Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Depo Bakım Onarımları Başladı Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Sarıgöl Cumhuriyet Halk Partisi Zafer Sezer Alp

 Hüseyin kalpar:
Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, deplasmanda Göztepe ile berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Her iki takım da 2’şer puan kaybetti. Kaybetmektense bir puan da önemlidir" dedi. 
PTT 1. Lig’in 16. haftasında Alanyaspor, deplasmanda güçlü rakibi Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Burada biz de galip gelmek için mücadele ettik. Rakip de kendi sahasında galip gelmek istiyordu. Maç 1-1 bitti. Sonuçta her iki takım da 2’şer puan kaybetti. Kaybetmektense bir puan da önemlidir. Geçen hafta biz bir puan almış olsaydık şu anda daha iyi bir konumda olacaktık. İlk yarıda bulmuş olduğumuz gol ve hemen arkasındaki pozisyonu gole çevirmiş olsaydık 2-0 olacaktık. Yapılan faul sonrası kendi kalemizde gol yedik. İkinci yarıda rakip daha iyi başladı. Pozisyon da buldu. Biz ikinci yarıda çok net pozisyon bulamadık. Rakip de uzun topla gol arama çabasındaydı. Hava topunda etkili oyuncuları var. Bundan faydalanmak istediler. Zaman zaman etkili de oldular. Ama sonuç olarak 1-1 berabere kaldık. Daha önceden Göztepe’de teknik direktörlük yaptım. Göztepe de benim takımım, Alanyaspor da benim takımım. Göztepe’ye de bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.”
Son haftalarda yedikleri gollerin kendilerini üzdüğünü kaydeden Kalpar, gol yemeyen takım hüviyetine kavuşmaları gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel