Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

 Diyadin:
Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Oyun ve pozisyon olarak üstün oynadığımız bir maçı, tutarsız kararlarla hakem faktörü eklenince berabere bitirmek durumunda kaldık" dedi. 
PTT 1. Lig’in 16. haftasında Göztepe, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya geldiği Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Son 4-5 haftadır yükselen bir trendimiz vardı. Bugün de daralmış bir kadromuza rağmen oyun ve pozisyon üstünlüğü de bizdeydi. Direkten dönen ve kaçırdığımız goller var. Galip gelmeyi her şeye rağmen çok istiyorduk. Ancak beraberlik ile ayrıldık. Daralmış kadromuza rağmen bir çok oyuncumuz yüzde 110 gibi gayretle oynadığının farkındayım. Hepsini tebrik ediyorum. Son 5-6 haftada takım olduk. Oyun ve pozisyon olarak üstün oynadığımız bir maçı, tutarsız kararlarla hakem faktörü eklenince berabere bitirmek durumunda kaldık" dedi.
Maçın son dakikalarında Göztepeli futbolcuların beklediği penaltı kararıyla ilgili soruyu yanıtlayan Diyadin, "O an itirazda bulunuyoruz tabii de sonuçta pozisyona uzağız. Daha net olarak yayında göreceğiz. Ben sadece penaltı pozisyonu için konuşmuyorum. Penaltının dışındaki kararlarda da faul, taç gibi kararlarda yardımcı hakemle sürekli çelişiyor. Bu tip şeylere ilk defa değiniyorum ama yarışın içinde hedefi olan bir takım olarak bu tip kararları yaşamak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel