Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Ayşe Begüm Onbaşı’nın yeni hedefi Bulgaristan
Güney Kore’de yapılan 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda 15-17 yaş grupları arasında altın madalya kazanan Akhisarlı sporcu Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya hedefiyle Bulgaristan’a gidiyor.
Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde gerçekleştirilecek olan ’7. Plovdiv Aerobik Cimnastik Open Cup’a Manisa Büyükşehir Belediyespor adına katılacak olan Ayşe Begüm Onbaşı 15-17 yaş kategorisinde tek, çift ve trio stillerinde yarışacak.
13-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak turnuvada Akhisarlı sporcu Ayşe Begüm Obaşı ile birlikte 15-17 yaş kategorisinde yine Manisa Belediyespor kulübünden sporcular Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin de yarışmalara dahil olacak. Sporculara antrenörleri Gürkan Er, Emine Özkan ve Yasin Talay’ın eşlik edeceği, Akhisarlı sporcu Ayşe Begüm Onbaşı 15-16 Ekim (Cumartesi ve Pazar) günleri podyuma çıkacağı bildirildi.
Uluslararası yarışmalarda bugüne kadar 35 altın madalya kazanarak ’Madalya canavarı’ olarak adlandıran Ayşe Begüm Onbaşı, Bulgaristan’da kulübü ve Akhisar adına yarışarak Türkiye’ye altın madalyalarla gelmek istediğini belirtti. Onbaşı, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydederek, desteklerinden dolayı antrenörleri ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel