Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

AKHİSARSPOR ALTAY MAÇINA HAZIRLANIYOR

Akhisarspor Altay maçı öncesi çalışmalarına devam etti

Yılmaz Atabarut tesislerinde bakım yapılması nedeniyle Karabulutspor idman sahasında çalışmasını sürdürdü.

Akhisarspor un Teknik direktörü Mesut Dilsöz ve yardımcıları Metin Kocaaslan, Muhammet Yılmaz, Yunus İçuz, Çağlar Aksaray ve kaleci antrenörü Vahap Kemer ile beraber çalışmalarını sürdürdü.

Takımda sakatlığı süren Hasan Ali ve çalışmalarını salonda sürdüren Kadir Keleş ve Taha Yalçıner takımdan ayrı çalıştı.

İdman öncesi Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Dilsöz, hücum ve savunma anlamında eksiklikler olduğunu söyleyerek bunları tamir etmeleri gerektiğini söyledi. Dilsöz Önümüzde devre arası transfer dönemi var bunu konuşmak çok zor ne olacağını bilmiyoruz. Transfer açılacak mı açılmayacak mı bilmiyoruz. Onun için çok ileriye dönük konuşmak erken olur. Galibiyetlere ihtiyacımız var”

.

İki gün çalıştık İki idmanla ile hiçbir şey değişmez. Takımla 3 defa toplantı yaptım. Kulüpte biliyorsunuz sorunlar var sorunsuz kulüp yok. Bu kısa sürede taktiksel fazla değiştiremeyeceğimize göre bizde oyuncularımızın beynine yönelik çalışmalar yaptık. Gruplar halinde konuştuk, bireysel konuştuk ve neticesinde bir maç oynadık kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Yıllarca futbolun içindeyim hiçbir zaman hakemler ile konuşmadım.

Hepimiz insanız hepimiz hata yaparız Resmen oyuncularımın emekleri gasp edilmiş. Maçın sonucu gasp edilmiş İnsan hata yapar 1-2 tane yapar ama 4 tane hata yapılmaz Öyle olunca insan arkasında başka bir şey arıyor. Oyuncular hakkında çok üzüldüm onlar içinde çok üzüldüm geçmiş olsun demek istemiyorum. Bütün istatistikler bizde. Takım son 3 maçtır mağlup oluyor morallerinin bozuk olması gayet doğal. Son maça inanılmaz üzüldüm böyle olmaması gerekiyordu. Hatalarımız var tabi ki çok basit gol yiyoruz. Genç oyuncularımız var çok değerli. Onlarla özel çalışmalar yapacağız. Altay maçından puan almamız lazım ki özgüvenimiz yerine gelsin. Maçı kazanmak içinde elimizden geleni yapacağız”

Akhisarspor lu futbolcu Musa Nizam “İyi bir futbol oynadık. Maç 2-1 iken verilmeyen bir pozisyon dolayı bazı şeyler maçın önüne geçti. Hakem maçın önüne geçti bunun neticesinde demoralize olduk ve maçtan mağlup ayrıldık.

Böyle maçlar her zaman olabilir bizim bu maçlardan ders çıkartmamız lazım. İnşallah yönetim, halk, futbolcular hep beraber bir an önce ayaklanırız. Bu takımı istenilen yere getiririz. Bizde yeni yeni tanıyoruz hocamızı bu 4. idmanımız tabi ki her hoca değişikliği bir hava getirir takıma inşallah hocamız ile beraber yeni bir kan ile hep beraber bu takımı istenilen yere getiririz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel