Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Akhisar Belediyespor Trabzonspor Maçından Umutlu
 Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 22 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi antrenmanları hızlandırdı. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, kasığındaki ağrılar nedeniyle kaleci Oğuz Dağlaroğlu ve dünkü idmanda ağrıları artan Vaz Te çalışmalara katılmadı. Diğer futbolcular ise taktik ağırlıklı çalıştı.
Antrenman öncesi konuşan Theofanis Gekas, taraftarların kendisinden gol beklediğini ifade ederek, "Uzun zamandır gol atamıyordum ve geçen hafta Karabük maçında attığım golle ligdeki gol sayımı 12’ye çıkardım. Taraftarlarımız beni seviyor, ben de onları seviyorum" dedi.

Kaleci Oğuz’un sakatlığından dolayı kaleye geçen Emrah Tuncel ise, Trabzonspor maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Tuncel, "Kaleye geçmek durumundayım, inşallah üstesinden gelebilirim. Trabzonspor maçı zor olacak ama Allah’ın izniyle, inşallah istediğimiz puanı alırız" şeklinde konuştu.

Didier Zokora da, bu hafta sonu sahada iyi bir oyun ortaya koymayı amaçladıklarını belirterek, "Akhisar Belediyespor’a geldim kendimi Akhisarspor’a vermeye çalışıyorum. Bu hafta sonu da umarım iyi bir maç olur ve Trabzon’a karşı iyi bir maç çıkarır sahadan puan veya puanlarla döneriz" açıklamasında bulundu.

Son olarak Kadir Keleş ise açıklamalarında şunları kaydetti:

"Hafta sonu Trabzonspor karşısında iyi mücadele edip sahadan galip gelmek istiyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte inandık ve inşallah bunu başaracağız."

ENGELLİ ÖĞRENCİLER CARLOS’A ÇİÇEK VERDİ

Akhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri de Trabzonspor maçı öncesinde takımlarına destek ziyaretinde bulundu. Engelli öğrenciler, teknik direktör Roberto Carlos ve futbolculara çiçek vererek başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel