Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Akhisar Belediyespor Başkanından Rodallega Haberlerine İsyan
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un Başkanı Hüseyin Eryüksel, bazı basın ve yayın organlarında Hugo Rodallega ile ilgili çıkan haberlerin maksadı aşan haberler olduğunu ifade etti.
“3.5 milyon Euro istenen Rodallega’nın sözleşmesinde 1.5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi var” ifadelerini yalanlayan Başkan Eryüksel, bu tür haberlere isyan etti. Eryüksel, “Her çıkan habere cevap verme gibi bir lüksüm yok. Burada kulüp yönetiyoruz. Ben bunun cevabını 2 hafta önce vermiştim. Biz Hugo ile yeni sezonda da devam edeceğiz, kendisi ile masaya oturduk ve menajeri ile birlikte gelecek sezonun planlamasını yaptık. Şu anda Hugo ülkesinde tatil yapıyor ve sözleşmesinde de böyle bir ibare yok” dedi.
Bu tür haberlerin bundan sonra da devam edeceğine vurgu yapan Eryüksel, “Bize Hugo ile ilgili resmi bir teklif gelmedi. Teklif vermek isteyen varsa resmi mail adresimiz mevcut, buyursun teklifini göndersin. Bu saatten sonra Hugo gitmek isterse de biz tutamayız. Ama Hugo yaptığımız görüşmede Akhisar’da olmaktan memnun olduğunu, gelecek sezon da Akhisar forması ile mücadele etmek istediğini ifade etti” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel