Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Ahmet Bayram’dan aynı günde iki başarı

Atletizm branşında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarıyla temsil eden Ahmet Bayram, aynı gün içinde iki ayrı maratonda yarıştı. Sabah saatlerinde yarıştığı 9 Eylül Uluslararası İzmir Yarı Maratonu’nda yaş kategorisinde 3. olan Bayram, ardından da Balıkesir’de 9’uncu Uluslararası İsmail Akçay Yol Koşusu’na katıldı. Burada da yaş kategorisinde 4. sırada yer alan Bayram, ilerleyen yaşına rağmen aynı gün içinde farklı ildeki iki maratonu başarıyla tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un madalya avcısı sporcusu aynı gün içinde iki maratonda yarıştı. Bayram, ilk olarak bu yıl 5. kez düzenlenen 9 Eylül Uluslararası İzmir Yarı Maratonu’nu da katıldı. Günün erken saatlerindeki yarışta 21 kilometrelik parkuru başarıyla tamamlayan yeşil-beyazlı sporcu, yaş kategorisinde 3. sırada yer aldı. Ardından Balıkesir’de düzenlenen İsmail Akçay yol koşusuna katılan Bayram, 12 kilometrelik parkuru başarıyla tamamlayarak yaş kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, “Ahmet Bayram, ilerleyen yaşına rağmen atletizm branşında adeta fırtına gibi esiyor. Bu anlamda madalya avcısı sporcumuz aynı gün içerisinde iki maratonu başarıyla tamamlamayı bildi. Yeşil-beyazlı sporcumuzu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi adına tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel