Öne Çıkanlar Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü para

Yersel, “STK’lar temayülü bir demokrasi örneğidir”
 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimler öncesinde Parti Genel Merkezi tarafından Manisa ve Manisalılara en iyi hizmeti verecek adayların tespit edilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel, “Partimiz 13 yıllık iktidarı boyunca her zaman milletimizin desteği ve teveccühünü yanında hissetmiş, iktidarını ise sadece milletiyle paylaşmıştır. Bu inanç ve güvenle Türkiye’nin aydınlık yolunda dönüm noktası önemi taşıyan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Partimiz merkez yürütme kurulu tarafından, aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının da sürece dahi edilmesi konusunda prensip kararı alınmıştır. Bu kararın icrası çerçevesinde; İlimizde bulunan vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri STK’ların ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurullarının partimizde hangi isimleri Milletvekili olarak görmek istediklerine dair görüşleri alınacaktır. Bu uygulama bir demokrasi örneği olup aynı zamanda sözde değil özde milletimizin görüş ve düşüncesine ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir” ifadesinde bulundu.

STK’lara yönelik temayül yoklamasının AK Parti Manisa İl Başkanlığı binası karşısında bulunan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri salonunda 23 Mart Pazartesi günü saat 09.00 – 17.00 arasında yapılacağını belirten Yersel,  “Son derece önemli olan 7 Haziran Genel seçimleri için yapılan bu çalışmaya dernek, vakıf, meslek kuruluşları ve STK’ların gerekli önemi vermelerini rica ediyorum. Kurulduğu günden itibaren halkın fikirlerine önem veren partimiz, yapmış olduğu bu çalışmayla da ilimizde bulunan STK’ların görüşlerine ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiştir.’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel