Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Yersel; Meslek Kuruluşları Manisa’nın en önemli Dinamikleridir
 AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel’in ilk ziyareti Manisa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar’a oldu. Yersel’in Manisa’nın öz evladı olduğunu kaydeden Başkan Recep Çınar; “Siyasette geçmişten bugüne uzanan tarihsel köprü ve emek çok önemlidir. Ailecek çok eski yıllardan bu yana tanıdığım Hüseyin Fehmi Yersel, sadece kendini Manisa’da değil görev yaptığı kurumlar vasıtasıyla Türkiye çapında kendini kabul ettirmiş bir değerdir. Uzun yıllar esnaflık yapmış olması, ardından İstanbul’daki önemli kurumsal firmalarda Genel Müdürlük yaparak kazandığı deneyim tecrübesiyle ideal bir Milletvekili Aday Adayı olduğunu görüyor, başladığı bu hayırlı yolun Adaylık süreciyle devam etmesini temenni ediyorum. Manisalılar içten, samimi, dürüst ve çalışkan insanları sever. Hüseyin Fehmi Yersel de Manisalıların bu sevecen yapısına uygun kişilerden biri. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAF VE SANATKAR TOPLUMUN TEMEL TAŞI

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel’in ikinci ziyareti Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’e oldu. Çalışmalarını yakından izlediğini ve gayretlerini takdirle karşıladığını ifade eden Hasan Geriter’e teşekkürlerini ileten Yersel, "Esnaf ve sanatkarlar bilindiği üzere toplumun temel taşı ve direği. Ahilikten gelen bir teşkilat olması esnaf camiasını daha anlamlı ve önemli kılıyor. Böylesine önemli bir teşkilatın başında Hasan Geriter gibi deneyimli, esnaf ve sanatkar dostu saygıdeğer bir Başkanın olması büyük bir şans.

Hüseyin Fehmi Yersel’in Milletvekili Aday Adaylığını açıklamış bulunmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Hasan Geriter ise, “Kendisini öncelikle doğup büyüdüğü şehre ve ülkemize hizmet etme arzusunda bulunmasından dolayı tebrik ediyoruz. İnşallah hedeflerine hatta daha fazlasına ulaşır. Yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

MESOB Başkanı Hasan Geriter'le siyasetin ötesinde bir ağabey-kardeşliğe dayalı dostlukları bulunduğunun altını çizen AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel, "Hasan Geriter başkanımız örnek aldığımız, tanımaktan memnun olduğumuz, sohbetinden keyif aldığımız, tecrübelerinden ve birikimlerinden istifade ettiğimiz önemli bir şahsiyet. Şu anda aday adaylık, kısmet olursa da önce adaylık sonrada Milletvekilliği noktasında Manisa'ya hizmetlerimi sunmak istiyorum. Rabbimin izniyle başarılı olacağımıza inanıyorum. Şayet kaderimizde adaylık olmasa da biz her zaman Manisa'nın ve Manisalının hizmetinde olacağımızı şimdiden taahhüt ediyoruz. Başkanımıza bizi konuk ettiği için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

TİCARET BORSASI TARIMIN NABZINI TUTUYOR

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve yönetimini de ziyaret etti. Manisa’nın Türkiye tarımının cansuyu olan şehirlerden biri olduğunu kaydeden Yersel, “Ülkemizin ihraç ettiği kuru üzümün yüzde 70’ini Manisa karşılıyor. Sultaniye Kuru üzüm ve sofralık zeytin üretiminde başı çeken şehrimizde Manisa Ticaret Borsası da tarımın nabzını tutan örnek bir kuruluş” dedi.

Sadık Özkasap ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını kaydeden Yersel; “Dünya Sanayi sektöründe yatırım yapılacak en uygun şehirler arasında olma ünvanını elde eden Manisa’mız sadece sanayisiyle değil tarımıyla da örnek bir şehir. Tarımın Manisa’da nabzını tutan Ticaret Borsası Başkanımız Sadık Özkasap’a bizleri konuk ettikleri için tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Yersel’e başarı temennilerini ileten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap; “Öncelikle gerçekleşen bu ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılı ve çalışkan bir kişi olarak çıkmış olduğu bu zorlu sürecin kendisine ve Manisa’mıza hayırlar getirmesini diliyoruz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel