Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Yersel, “Manisa’ya vefa borcumu hizmetle ödeyeceğim”
 Dernek Başkanı Ragıp Güneş ve yönetim kurulu üyelerinin konuk ettiği Yersel, “Bende sizler gibi dernekçi birisiyim. Kurmuş olduğumuz Manisam Platformunda, Manisa’nın adını Manisa dışında da daha etkin bir şekilde duyurmak için uğraştık. Dernek işinin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu biliyoruz. Özellikle gurbette olursanız, bunun önemini daha çok anlıyorsunuz. Sizler de dernek olarak Manisa’da söz sahibi olan derneklerden birisiniz. Sizler STK olarak toplumun dinamiklerindensiniz. Afyonlu da olsak, Ağrılı da olsak, Bitlisli de olsak sonuçta hepimiz artık Manisalıyız. Burada yaşıyor, buranın havasını soluyup, buranın ekmeğini yiyoruz. Hep birlikte Manisa için neler yapabiliriz bunun için uğraşıyoruz” dedi.

 Siyasette yeni bir isim olmadığını bugüne kadar edindiği bilgi, deneyim ve tecrübeyle önce aday daha sonra da milletvekili olması halinde hiçbir ayrım yapmadan Manisalılara ve Manisa'ya hizmet etmekten büyük bir mutluluk, onur duyacağını kaydeden Yersel, "Biz parti teşkilatının içinden gelen insanlarız. Bu nedenle teşkilatçılığı çok iyi bildiğimiz gibi sivil toplum kuruluşlarının da ne denli önemli olduğunu biliyor ve inanıyoruz. Sivil toplum kuruluşları toplumun nabzını tutan, birlik ve beraberliğini sağlayan kuruluşlardır” ifadesinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti;

 YERSEL’DEN STK’LARA TEŞEKKÜR

 "Biz Manisa'nın evladıyız. Biz daima Manisa'yı daha ileri nasıl taşırımın, daha iyi nasıl hizmet sunarımın hesabını yaptık. AK Parti'de de dava bilinciyle dava adamı olarak siyaset yapmaya çalışıyorum. Önümüzde çok önemli bir genel seçim var. Bu seçim Türkiye'nin bu günü ve geleceğine ışık tutacak bir seçim. Bu seçimde AK Parti olarak sadece diğer partilerle değil dış etmenlerle de mücadele edeceğiz. Dünya ölçeğinde gerçekleşecek bu denli önemli olan 2015 genel seçimlerinde devletimizin ve milletimizin hizmetkarı olmak için aday adaylığımı açıkladım. Bilindiği üzere geçtiğimiz gün aday belirleme sürecinde Parti Genel Merkezimizce STK’lar temayülünü gerçekleştirerek bir demokrasi örneği verildi. Bu temayüle değişik siyasi görüşe ve amaca sahip STK Başkanları ve Yönetimleri katıldı. Öncelikle gerçekleşen temayüle büyük ilgi gösteren STK’larımızın Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizlere de önemli hizmetler sunmaya nasip ettirsin inşallah.”

 MANİSA’DA 40 BİN AFYONLU VAR

 Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş ise Manisa’da yaklaşık 40 bin Afyonlu vatandaşın ikamet ettiğini belirterek, “Biz dernek olarak Manisa’da birlik ve beraberlik içeresinde hareket eden bir derneğiz. Ancak dernek olarak bazı sıkıntılarımız var. Yaklaşık 40 bin Afyonlunun yaşadığı Manisa’da idareci pozisyonunda bir tane Afyonlu arkadaşımız yok. Bu insanlar devletlerine o kadar bağlılar ki, devletlerini o kadar seviyorlar ki, en ufak bir eleştirisiz devletimizin yanında oluyoruz, çalışıyoruz, çabalıyoruz, hukuka endeksli bir yaşam biçimimiz var ama demokratik olarak temsil edilmiyoruz. Bu şekilde olmaz. Biz bunu mutlaka değiştirmeye kararlıyız. Sizlerden de bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel