Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Yalçın,
 AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Hikmet Oray Yalçın temayül öncesinde ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerden sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlere başladı. Bu kapsamda Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar’ı ziyaret eden Yalçın, AK Parti iktidarlarıyla birlikte ülke ekonomisin her geçen gün daha iyiye gittiğini ve ekonominin sağlam temeller üzerine kurulmaya başlandığını kaydetti. AK Parti’nin 2023 hedeflerinden de bahseden Yalçın, bu hedefler doğrultusunda kendisinin de AK Parti’den milletvekili aday adayı olarak yola çıktığını ve edindiği tecrübe ve birikimlerini Manisa ve ülke için kullanmak istediğini söyledi.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kooperatif olarak Manisalı esnafa verdikleri destekten bahsetti. Profesyonel yöneticilerin siyasete katacağı katma değer ve bu kalitedeki adayların daha fazla olması gerektiğini kaydeden Çınar, 2023 hedeflerine dünyayı ve Türkiye’yi tanıyan yöneticilerin katacağı değer ile ulaşabilineceğine olan inancını dile getirerek, Yalçın’ın bu anlamda çok önemli bir isim olduğunu belirterek, milletvekilliği yolunda kendisine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel