Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Ünlü Hukukçu Noyan Manisa'dan Aday Adayı Oldu
 Dün akşam Akhisar AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Özgür Noyan, burada AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, ilçe teşkilatı, İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları ile üyeleriyle buluştu. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Milletvekili aday adayı Özgür Noyan neden milletvekili olmak istediğini şöyle açıkladı:

“Ailem çiftçilikle uğraşıyor. Üzüm bağlarımız ve zeytinliklerimiz var. Manisa il ve ilçelerinin temel geçim kaynaklarından biri ziraat. O nedenle tarımla uğraşan halkımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması ve daha iyi tarım uygulamaları için modern teknoloji ve makinelerin Manisa halkının hizmetine sunulması için çalışmak öncelikli hedefimdir. Manisa hızla büyüyen bir sanayi şehridir. Sanayi yatırımcılarının bu bölgeye yatırım yapmasını kolaylaştırıcı ve teşvik edici olanaklar sağlanması için çalışmak, Manisa’nın ilçelerine doğalgaz getirilmesi için faaliyette bulunmak, Manisa’nın gelişimi için çok önemlidir. Böylelikle halkın hem gelir seviyesi artacak hem de iş imkanları çoğalacaktır. Hali hazırda iletişimde olduğum tüm bakanlıklar ve kamu kurumları ile Manisa için projeler üretmek ve destek bulmak Ankara’yı yakından tanımam nedeniyle benim için daha kolay olacaktır.”

ÖZGÜR NOYAN KİMDİR?

1978 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde doğan Özgür Noyan, İlkokulu Altınordu İlkokulunda, orta ve lise eğitimimi Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde mezun olan Noyan, askerliğinii İstanbul’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde akademik çalışmalarıma devam eden Özgür Noyan İstanbul’da faaliyet gösteren Noyan Hukuk Bürosu’nun sahibi. Noyan, Türkiye’nin önde gelen holdinglerinin ve şirketlerinin hukuk danışmanlığı görevini de yürüten Noyan, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin de baş danışmanı. Noyan’ın hukuk danışmanlığını yaptığı üst düzey bürokratlar, mülki idare amirleri, şirket ve şahıslardan bazıları şöyle: ‘Doğa Kolejleri, English Time Dil Okulları, ESKIDJI Gayrimenkul ve Müzayedecilik Şirketleri, Boğaziçi Üniversitesi Teknopark’ı Fenerbahçe Spor Kulübü ve Alt Yapı Derneği, Kalite Sistem Laboratuarlar Grubu, Uluslararası Arap Okulları, Çavuşoğlu Şirketler Grubu, Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Elçin Efendiyev, Aliyev ailesinden UNESCO Büyükelçisi Günay Aliveya.’ Üyesi ve yöneticisi olduğu çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşu bulunan Noyan, Genç Girişimciler ve Liderler Derneği’nin 2015 yılında Avrasya başkanlığını yürütüyor. Salihli’de bulunan Kosovalılar Derneğinin üyesi ve kurucu genel sekreteri olan Noyan, Fenerbahçeli Avukatlar Derneği’nin kurucu üyesi, Sivaslı Girişimci İş Adamları ve Derneği’nin yönetim kurulu üyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Hizmetler Derneği’nin yönetim kurulu üyeliğini de devam ettirmekte.

İnşaat Yüksek Mühendisi Eda Noyan ile 9 yıldır evli olan Özgür Noyan’ın Ege isminde bir de oğlu bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel