Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Şahin, “Yersel, Manisa’yı yakından bilen biri”
 STK Ziyaretleri kapsamında Manisa Saruhanlılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin’i dernek binasında ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel, “STK’lar yerelde halkın sesi olmuştur. Bu nedenle STK’lara gereken destek ve önem verilmelidir. Ben de bir dernekçi olarak STK’ların çektiği sıkıntıları yakından biliyorum. Allah nasip eder de milletvekili olursam, STK’lara gereken önemi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Saruhan-Der, Manisa’daki en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri. Bu nedenle dernek Başkanı Sayın Yunus Emre Şahin’e ve yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Yersel, Milletvekili aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalar ve milletvekili olduğunda da gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

MANİSA’YI BİLEN BİR ADAY

Yersel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Saruhan-Der Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Şahin de yaptığı konuşmasında, “Sayın Yersel, Manisa’nın yetiştirdiği nadir insanlardan biri. Manisa’yı yakından bilen, sorunlarıyla ilgilenen bir aday. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel