Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Özel; `Bu seçimlerde bayram havası yok`
 "İki seçim arasında hayatını kaybeden başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere ve sivil vatandaşlarımız  hepsine Allahtan rahmet diliyoruz" diyen CHP'li Özgür Özel, "Hiçbiri ölmeyi hak etmiyordu. Onlar barış içinde yaşamayı hak ediyorlardı. Ama maalesef iki seçim arasında Türkiye’nin siyasetine istikamet dayatmak isteyen bir parmak düğmeye bastı ve bu güne kadar da kaldırmadı. Biz bu akşam oylar sayıldıktan sonra yarın sandıktan halkın iktidarının çıkmasının, halkın gönlüne hitap eden iktidarın çıkmasını umuyoruz. Ben partinin Grup Başkanvekili olarak şunu söylüyorum. 7 Haziran’da mesajı almıştık ona uygun davrandık. Bundan sonra ümidimiz bugün akşam sandıklardan tek başına iktidar olarak çıkmamız. Türkiye’de böyle bir şey olmaması halinde CHP üzerine düşeni yapıcı tavrıyla devam edip insanların mutfaktaki ve sokaktaki yangını söndürülmesine ilişkin taleplerine uygun olarak davranacaktır. Bugün Türkiye’de seçime katılımın çok yüksek olduğunu görüyoruz" dedi.

Sandığa katılım oranının fazla olmasının siyasetçinin ümidini arttırdığını söyleyen CHP'li Özel, "Sandık başına gittiğimizde aldığımız bilgiye göre bu sabah 10’daki katılım oranı 7 Haziran’daki saat: 13.30’da biriken oylar kadar. Yani bir önceki seçime göre katılım daha fazla gibi görünüyor. Katılım oranı yüksekliği bizim ümitlerimizi arttırıyor. Katılım oranı yüksekliği vatandaşın ülkenin ve kendi kaderine el koyduğu anlamına geliyor. Yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı, tepkisi anlamına geliyor. Ben sonuçların iyi olacağını düşünüyorum. Bütün siyasi partilere başarılar diliyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel