Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir alaşehir mitingi Zafer Sezer Alp sofralık zeytin

Özbayram Ülkücü İşçilerle Buluştu
 Salihli İlçe Başkanlığındaki ziyarette açıklamalarda bulunan Özbayram, “1970 yılında Merhum Genel Başkanımız Alparslan Türkeş’in talimatları ile kurulan derneğinizin üye sayısı günden güne artmakta. MHP’nin yan kuruluşu olan derneğiniz tüm illerde ve ilçelerde faaliyet vermekte. Ülkücü İşçiler Derneğinizin açılışı ile birlikte işçi kardeşlerimizle aynı anda faaliyete geçerek çalışmalarına başlamanız camiamız açısından büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır. Geçtiğimiz seçim çalışmalarında derneğiniz aktif görev alarak, seçim başarımıza katkı sağlamıştır. Çalışmalarınıza ara vermeden devam etmeniz, her gün bir programa katılıyor olmanız, hasta ve yaşlı ziyaretleriniz geleceğin Lider Ülke Türkiye’sinin inşasında önemli bir adım olacaktır. Ülkücü işçilerimizin haklarını savunmanız, Ülkücü davaya inanmış işçilik vasfı taşıyan herkesin üyeniz olabilmesi, üyeleriniz için kayıtlarınız devam ediyor olması çalışma azminizin en büyük göstergesidir.’’ dedi.

Salihli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Gökhan Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçim startı verilince çalışmalarımıza aynı tempoda devam edip başarı için çalışacağız. Bütün aday adayları bizim için birer değerdir. Bu değerler bizi yükselen ülke Türkiye Sözleşmesinde haklı çıkararak dik baş, tok karın, mutlu yarınlar için umut olacaktır.” diye konuştu.
Salihli’deki ziyaretinin ardından Manisa Ülkücü İşçiler Derneği Başkanlığına geçen aday adayı Özbayram buradaki konuşmasında, “Aynı kararlılık ve azimle bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımıza bundan sonrada devam edeceğiz. MHP, Ülkücü İşçiler Derneği ve Ülkü Ocaklarının birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalarımızı sürdüreceğimize eminim. Bizleri karşılayıp ağırlayan siz değerli dernek üyelerimizi misafirperverliğinden ötürüde kutluyorum” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Murat Öner, “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben’ diyen Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin Öncülüğünde Bölünme kabul Etmez büyük ve Güçlü Türkiye’yi Ülkücü Kadrolarımız ile yeniden inşa edeceğiz. Çıktığınız bu mübarek yolda Cenab-ı Hak yar ve yardımcınız olsun.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel