Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Özbayram Ankara Temaslarını Sürdürüyor
 MHP Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram Ankara temasları kapsamında Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MHP Genel Sekreter İsmet Büyükataman, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları İle Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’la ikili görüşmeler yaparak destek istedi.

Özbayram ayrıca Ankara temasları sırasında 2014 yılında MHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı ile de görüştü. MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi olan Saffet Sancaklı’nın seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı birçok projede fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Özbayram, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam edeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel