Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR “ARTIK GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR”
 Erken saatlerde Soma ilçesinde Soma Zafer Spor Kulübü tarafından düzenlenen kahvaltıya Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene AK Parti Soma İlçe Başkanı Şevket Kavruk ve teşkilat üyeleri ile birlikte katılan Aydemir, kulüp yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurulduğu yıl şampiyon olan A takımını ve Türkiye finali oynayan bayanlar yıldız futbol takımı futbolcularını tebrik etti. Tüm tesisi tek tek inceleyen Aydemir yöneticilere çalışmalarında başarı dileklerinde bulunarak, Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kulüp ziyaretinin ardından Soma ilçe teşkilatında partililer ile bir araya gelen Aydemir 1 kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak tek başına güçlü AK Parti iktidarı için 1 kasıma kadar durmadan çalışmalarını istedi.

Soma Devlet hastanesinde Sağlık Sen üyeleri ve hastane çalışanları ile bir araya gelen Aydemir ilçede yürütülen sağlık çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. AK Parti ile Türkiye’nin her yerinde sağlık anlamında büyük bir devrime imza atıldığını söyledi ve bu başarılı çalışmalarda emeği bulunan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, taleplerini dinledi.

Sağlık Sen ziyaretinin ardından Soma ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Aydemir kahvehanelerde vatandaşlar ile bir araya gelerek Türkiye gündemine dair açıklamalarda bulundu. Milletvekili Aydemir Ankara’da yaşanan terör saldırısında terörün kirli yüzünün bir kez daha görüldüğünü ifade ederek. Milletimizin birliğine ve beraberliğine kast eden alçakların cezasız kalmayacağını, Ülkemizin huzurunu bozmaya hiçbir gücün yetmeyeceğini belirtti. Artık eski Türkiye yok kendi tankını, tüfeğini, savaş uçağını üreten bir Türkiye var ekonomisi ile demokratikleşme hamleleri ile adından söz edilen güçlü bir Türkiye var. 1 kasım seçimleri ile Türkiye’nin ikinci kalkınma hamlesinin başlamasına engel olmak isteyen şer güçlerin oyununa gelmeyeceğiz. Milletimiz bu kirli seneryonun senaristlerini de figüranlarını da içerden ve dışardan yönetmenlerini de biliyor. Bu menfur olay en kısa sürede aydınlatılacaktır. Ölenlere Allahtan (c.c.) rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır dilerim dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel