Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Kasap, Traktör Kullanıp Üzüm Bağlarını İlaçladı
 AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Güzide İçen Kasap, yaptıklarıyla şaşırttı. Ahmetli ziyaretinden sonra Derbent Ovası Yenice Mevkii’nde bulunan kendisine ait üzüm bağına giden Kasap, burada sarık takıp, şalvar giyerek traktör kullandı. Traktör üzerinden bağları da ilaçlayan Kasap, uzun yıllar çiftçilikle uğraştıklarını anlattı. Üzümün zor şartlarda yetiştiğini ifade eden Kasap, "Bu dönemde üzüm bağlarının ilk ilacı olan göktaşı üzüm üreticiliği için son derece önemli, uzun yıllardır bu işlemleri yapan, çiftçilikten gelen biri olarak üzümün ne zor şartlarda yetiştiğini iyi biliyorum. Çiftçimizin sorunlarını ve taleplerinin neler olduğunu en iyi bilenlerdenim, toprakta büyümüş bir çiftçi kızı olarak bu taleplerin Ankara’da takipçisi olmak amacı ile bu yolda çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Öte yandan, Ak Parti Manisa Milletvekili aday adayı Güzide Kasap, seçim çalışmaları kapsamında Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti. Belediye ziyareti öncesinde vatandaşlarla sohbet eden milletvekili aday adayı Kasap, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha sonra Ahmetli Belediyesi’nde belediye görevlileri ile de görüşen kasap, Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel