Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Kadınlardan Başkan Çelik'e Ziyaret
 AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeni seçilen Fisun Kumbaracı protokol ziyaretleri kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. 7 Haziranda yapılacak olan seçimlerin son derece önemli olduğunu ifade eden Kumbaracı, Başkan Çelik ile ortak çalışma içinde olacaklarını söyledi. Seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili Başkan Çelik’ten destek isteyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı “Değerli Belediye Başkanımız kongremizde bizleri yalnız bırakmadı bizlere destek oldu. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Bu süreçte biz kadınlara çok önemli görevler düşüyor, bu noktada sayın başkanımızın bizlere destek olacağına olan inancımız tamdır. İnşallah el ele gönül gönüle önümüzdeki seçim sürecinin üstesinden geleceğiz. Kongremizin ardından kendisine bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Bizleri ağırladıkları için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KADINA ŞİDDETİ LANETLİYORUZ”

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle AK Parti Kadın Kolları Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyorum. Kongrede yeni seçilen yönetiminizi tebrik ediyorum. Bu kutsal görevde sizlere başarılar diliyorum. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Kadınlar bizim için son derece önemli. Şehzadeler Belediyesi olarak ta kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Kadına yönelik şiddeti her platformda lanetliyoruz. Hepimizin bildiği gibi, geçtiğimiz günlerde yaşanan menfur bir hadisede gencecik Özgecan kızımız, kardeşimiz hunharca katledilmiştir. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak Şubat ayı meclisimizde almış olduğumuz kararla Aşağıçobanisa mahallemizde yapacağımız bir parka Özgecan Aslan kızımızın adını vererek onun adını ölümsüzleştirmek istedik ki toplumumuzda bir bilinç ve duyarlılık oluşsun diye. Acı sadece Özgecan’ımızın ailesinin acısı değil tüm Türkiye’nin acısıdır. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Toplumun bilinçlendirilmesi ve bu konuda bir duyarlılık oluşması bağlamında da Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada yapmaya hazırız” dedi.

“KADINLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ”

Şehzadeler Belediyesi olarak Kadınlara her platformda pozitif ayrımcılık yapacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapmak amacıyla Haydi Kadınlar Spor’a projemizi hayata geçirdik ve 1500 kadınımızın sporla buluşmasına vesile olduk. Önümüzdeki günlerde de sadece kadınlarımıza hizmet veren tesislerimiz ve Belediye hizmet birimlerimiz faaliyete geçecek. Ben yeniden bu göreve seçilmenizden dolayı değerli başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum. Önümüzde Türkiye ve Dünya açısından son derece önemli 7 Haziren seçimleri var. Bu seçimlerde sizlerle birlikte hep beraber çalışıp inşallah büyük zaferin altına hep birlikte imzamızı atacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel