Öne Çıkanlar İl Milli Eğitim Müdürü para yılmaz çakan 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü polis

İlçelerde Kafesçiler rüzgarı esiyor
 Zerafeti ve güçlü hitabetiyle gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Dr. Kafesçiler, Manisa’nın 17 İlçesindeki teşkilat mensuplarına ziyarette bulunarak, istişareler yaptı.

Manisa Merkez, Şehzadeler, Yunus Emre, Sarıgöl, Ahmetli, Kırkağaç, Soma, Kula, Gölmarmara, Saruhanlı, Akhisar, Selendi ve Alaşehir, Köprübaşı, Demirci, Salihli, Gördes ve Turgutlu, İlçeleri Manisa’nın 17 İlçesine de ziyarette bulunan Kafesçiler, teşkilatlar, partililer, gönüldaşları ve halk tarafından, büyük bir sevgi seli ve ilgiyle karşılandı.

Dr. Kafesçiler teşkilatlarda yaptığı konuşmada;

Ben insan bazlı yaşayan, çalışan bir kadınım. Başarıya ulaşmada çalışma disiplini, fedakârlık önemlidir. İnsana sevgi ve saygının ve herkesi eşit karşılamamın daha da önemli olduğunu düşünüyorum.

İnsanları, sizleri çok seviyorum, hizmet etmeyi seviyorum, çalışmayı seviyorum.

AK parti ülkemizi, halkıyla birlikte yöneterek, başarısını kanıtlamaktadır. Partilerde vizyon kadar, liderlerin hayata bakış açısı çok önemlidir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın vizyonu, çalışkanlığı, cesareti beni hep etkilemiştir.

Bir kadın olarak; gönlüm ve yüreğim halkın doğrudan katılımının olduğu bir anlayışı savunan, AK partimizden yana olduğu için buradayım.

2015 seçimlerinde ben de varım diyerek, AK Parti milletvekili aday adayı olarak, Demircili bir hemşehriniz, kardeşiniz, doktorunuz, kızınız, Manisa’nın evladı bir birey olarak şehzadeler şehri Manisa’mıza, memleketime hizmet için canla başla çalışacağımı, aktif hizmette var olacağımı belirtiyor, yüce rabbimden kendim, Manisa’mız ve Türkiye’miz için hayırlı olanı diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel