Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Güzide İçen'den Özel Öğrencilere Özel İlgi
  Okul Müdürü İbrahim Çakmak’tan okul ve öğrenciler ile ilgili bilgiler alan Güzide İçen Kasap daha sonra okulda eğitim gören öğrencilerle vakit geçirdi. Engelli öğrencilerle eğlenceli dakikalar yaşayan Güzide İçen Kasap, "Burada eğitim gören özel öğrencilerimizin her zaman yanındayız. İl Genel Meclisinde görevli iken de engelli öğrencilerimiz ve engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız oldu. Manisa’da ve tüm ülkede engelli vatandaşlarımız için meclis çatısı altında bir çok iyileştirme yapıldı ve bu bizim iktidarımız zamanında oldu. Bizde Allah nasip eder halkın vekili olursak engellilerin hayatını kolaylaştırmak için çok önemli projelere imza atacağız" dedi.
Öğrencilerin yakın ilgisi karşısında memnun olan Güzide İçen Kasap eğitimcilerle uzun süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel