Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Ekonomist Aday Adayına Büyük İlgi
 Manisalı olan, çok iyi derecede İngilizce ve Rusça bilen ekonomist Dr. Hikmet Oray Yalçın AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğu Manisa’nın ilçelerindeki temaslarını sürdürüyor. Gittiği ilçelerde yoğun bir ilgiyle karşılanan Yalçın Kula ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri ile buluştu. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Yalçın’a partililerden tam destek geldi.
Kula ziyaretinin ardından Selendi ilçesinde İlçe Başkanı Muharrem Sezer, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz ile buluşan Yalçın, Selendi’de de partilerden tam destek aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel